...

Van de ene dag op de andere

Van de ene dag op de andere

Robin Fauconnier

Van de ene dag op de andere heb ik beslist om met een blog te starten. Ik ben nochtans geen 30 of 40 geworden, heb (bij mijn weten) geen mid-life crisis en heb niet meteen bakken tijd op overschot (wel een fijne maar drukke job, en 2 jonge kinderen).

Wat heeft me bezield? Ik loop de laatste maanden rond met heel wat ideeën. Er komen er steeds nieuwe bij, maar er is geen enkele waar ik iets mee doe. En zo wordt de berg onbenutte inspiratie steeds maar groter en groter. Tijd om hier iets mee te doen ????

blijf op de hoogte

Andere artikelen ...

De Mol, business editie.

meer lezen >>

We zijn hier niet in Silicon Valley

meer lezen >>

Waarom het stil is op mijn sociale media
Ik maak bewust de keuze om niet zo actief te zijn op sociale media. Ik neem alle nadelen erbij, wnat ik krijg er drie grote voordelen voor in de plaats.

meer lezen >>

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruth

Bring it on!

Vanmarsenille Anne

Dan ben ik misschien wel de supporter van nog voor dat eerste uur 😉 …Waar is de tijd van mijn blog, gestart toen jij het nest uitvloog… Heel fijn om te doen, vond ik dat. Schrijven is verslavend ! Ik herlees af en toe nog eens één of andere blogpost en dan speelt er zich meteen een foto-reportage af in mijn hoofd, wat me telkens weer doet glimlachen. Maar ik vrees dat mijn posts nogal luchtig van inhoud waren vergeleken bij jouw interessante topics. Ik lees je met veel interesse en hoop om weer wat wijzer te worden ! xxx

3
0
Laat een reactie achterx